zwangerschapsyoga amsterdam westbabymassage Amsterdam-West

In India worden baby’s vanaf de dag van de geboorte totdat ze gaan kruipen dagelijks gemasseerd. Als de peuter ouder is en loopt, wordt deze goede gewoonte nog enkele malen per week toegepast. Een babymassage in Amsterdam-West bij Hart voor Geboorte stimuleert de bloedsomloop van het kind, waardoor afvalstoffen het lichaam sneller verlaten en waardoor een grotere weerstand wordt opgebouwd.

waarom een babymassage in Amsterdam-West?

Massage, oftewel bewust aanraken is communiceren. Deze liefdevolle manier van aanraken versterkt de band tussen moeder/vader en kind. Mijn naam is Guillette Bink. Moeder van een volwassen zoon en sinds 1994 gespecialiseerd in zwangerschapsyoga. Daarbij geef ik cursussen bevallen en babymassage in Amsterdam-West en ben ik doula.

De lestijden voor een babymassage zijn in overleg met de mensen die meedoen, met een groep op woensdagochtend of vrijdagmiddag, in Amsterdam-West of bij een van de deelnemers thuis.

meld je aan voor een babymassage in Amsterdam-West

Wil je je aanmelden voor een babymassage in Amsterdam-West of heb je vragen over de mogelijkheden voor jouw kind? Neem dan gerust contact met mij op of meld je hier aan.