Cursus Bevallen

De Cursus Bevallen is een kenniscursus voor jou en je partner. Als je meer weet over wat je te wachten staat, ga je met meer vertrouwen de geboorte van jullie kind tegemoet.

“De bevalling verliep (zoals in de meeste gevallen) helemaal anders dan gedacht, maar gelukkig waren we door de cursus goed op alle scenario’s voorbereid en hadden we wel enigszins zicht op wat er gebeurde. Daarnaast hadden we niet al teveel verwachtingen dus waren we ook niet overvallen.”

Wat leer je tijdens de cursus bevallen?

Tijdens de cursus bevallen worden verschillende onderwerpen behandeld en gaan we praktisch aan de slag. Tijdens de cursus bevallen leer je onder andere over haptonomische oefeningen (haptonomie is de leer van het voelen), ademoefeningen en houdingen/manieren om weeën op te vangen. Ook leer je jouw bekkenbodemspier te trainen, touch relaxation, persen, massage en actieve en passieve ontspanningsoefeningen.

Cursus bevallen: eendaagse cursus of privécursus

De eendaagse cursus alleen of met je partner, op een zondag van 11 tot 17 uur, inclusief lunch. Tijdens de cursus bevallen is veel ruimte voor vragen.

Het is ook mogelijk een privé-cursus te doen in twee of drie lessen of een opfrisles voor stellen die al eerder een kind hebben gekregen.

Meer informatie over de cursus bevallen?

Wil je meer informatie over de cursus bevallen, neem dan gerust contact met mij op voor de mogelijkheden.