Cursus bevallen Amsterdam Oud-West

De Cursus Bevallen in Amsterdam Oud-West geeft je meer vertrouwen om de geboorte van je kind tegemoet te gaan. Aan de hand van platen uit de geboorte-atlas van Dickinson bespreken we de groei van de baby, uitleg over de navelstreng, vliezen, de bevalling en meer. Daarbij doen we ook Haptonomische oefeningen, ademoefeningen, houdingen/manieren om weeën op te vangen, bekkenbodemspier trainen, leren persen, massage en Touch relaxation.

De docente van de cursus bevallen Amsterdam Oud-West

Mijn naam is Guillette Bink en ik heb een liefde en passie voor zwangerschap en geboorte. Ik ben moeder van een inmiddels volwassen zoon en gediplomeerd yogaleraar en doula. Mijn yoga-opleiding heb ik gevolgd bij het Saswitha Instituut, en mij daar gespecialiseerd in zwangerschapsyoga, postnatale yoga en babymassage. Tevens geef ik cursussen bevallen in Amsterdam Oud-West. Ik ben aangesloten bij de VvYN – de Vereniging voor Yogadocenten Nederland en bij de NBvD – de Nederlandse Vereniging voor Doula’s.

Cursus bevallen Amsterdam Oud-West: interactieve cursus

De cursus bevallen in Amsterdam Oud-West van Hart voor Geboorte is een interactieve cursus waarin je kennis op doet over de geboorte van jullie kind en tevens verschillende oefeningen leert. Zoals ademoefeningen, Houdingen/manieren om weeën op te vangen, massages en actieve en passieve ontspanning.

Meld je aan voor de cursus bevallen in Amsterdam Oud-West

Wil je meer informatie over de mogelijkheden, lestijden of wil je je aanmelden voor de cursus bevallen in Amsterdam Oud-West? Bezoek dan www.cursusbevallenamsterdam.nl, neem gerust contact met mij op of meld je hier aan.