Meer vertrouwen met de cursus bevallen Amsterdam-West

Cursus Bevallen geeft al meer dan 30 jaar zwangerschapscursussen aan zwangere vrouwen en hun partner. Doordat jij en je partner samen een aantal avonden de tijd nemen voor de aanstaande bevalling en gesterkt worden met de kennis van het processen de technieken, gaan jullie met vertrouwen de geboorte van jullie kindje tegemoet. Klik hier voor meer informatie over de cursus bevallen Amsterdam-West.

Cursus bevallen Amsterdam-West

De eendagcursus is zeer geschikt voor twee tot vijf stellen.  Tijdens de dag is er uiteraard veel ruimte voor vragen. Lees verder over de mogelijkheden voor de cursus bevallen Amsterdam-West.

Wie geeft de cursus bevallen in Amsterdam-West

Ik ben moeder van een inmiddels volwassen zoon en gediplomeerd yogaleraar en doula. Mijn yoga-opleiding heb ik gevolgd bij het Saswitha Instituut, en mij daar gespecialiseerd in zwangerschapsyoga, postnatale yoga en babymassage.

Naast de Cursus Bevallen in Amsterdam-West geef ik zwangerschapsyoga in Oud-Sloten, en babymassage-lessen bij je thuis, privé of in een groepje. Ik ben zeven jaar als doula werkzaam en heb ervaring in het ondersteunen van expats bij de bevalling in Nederland. Kortom, het begeleiden van zwangere vrouwen tijdens zwangerschap en bevalling is mijn passie. Ik ben aangesloten bij de VvYN – de Vereniging voor Yogadocenten Nederland en bij de NBvD – de Nederlandse Vereniging voor Doula’s.

Meld je aan voor de cursus bevallen Amsterdam-West

Klik hier voor meer informatie over de mogelijkheden voor een cursus bevallen in Amsterdam-West. Hart voor Geboorte biedt een avondcursus, eendaagse cursus en privé cursus bevallen in Amsterdam-West. Meld je hier aan of neem gerust contact met mij op.