Cursus bevallen Baarsjes

Wil je meer weten over wat je te wachten staat om met meer vertrouwen de geboorte van jullie kind tegemoet te gaan, dan helpt de cursus bevallen in de Baarsjes hierbij.

Cursus bevallen Baarsjes: interactieve cursus

De Cursus Bevallen Baarsjes is een kenniscursus voor jou en je partner. Aan de hand van platen uit de geboorte-atlas van Dickinson bespreken we de groei van de baby, uitleg over de navelstreng, vliezen, de bevalling en meer. Daarbij doen we ook Haptonomische oefeningen, ademoefeningen, houdingen/manieren om weeën op te vangen, bekkenbodemspier trainen, leren persen, massage en Touch relaxation.

Wie geeft de cursus bevallen in de Baarsjes

Ik ben moeder van een inmiddels volwassen zoon en gediplomeerd yogaleraar en doula. Mijn yoga-opleiding heb ik gevolgd bij het Saswitha Instituut, en mij daar gespecialiseerd in zwangerschapsyoga, postnatale yoga en babymassage.

Naast de Cursus Bevallen Baarsjes geef ik zwangerschapsyoga in Oud-Sloten, en babymassage-lessen bij je thuis, privé of in een groepje. Ik ben zeven jaar als doula werkzaam en heb ervaring in het ondersteunen van expats bij de bevalling in Nederland. Kortom, het begeleiden van zwangere vrouwen tijdens zwangerschap en bevalling is mijn passie. Ik ben aangesloten bij de VvYN – de Vereniging voor Yogadocenten Nederland en bij de NBvD – de Nederlandse Vereniging voor Doula’s.

Meer informatie over cursus bevallen Baarsjes

Klik hier voor meer informatie over de mogelijkheden voor een cursus bevallen Baarsjes. Hart voor Geboorte biedt een avondcursus, eendaagse cursus en privé cursus bevallen Baarsjes. Meld je hier aan of neem gerust contact met mij op.