doula baarsjes

Elke geboorte-ervaring is uniek en onvoorspelbaar. Het hebben van een doula in de Baarsjes aan je zijde zal je helpen om optimaal geïnformeerd keuzes te maken omtrent de geboorte van je kind en een zo mooi  mogelijke geboorte te hebben, die zo natuurlijk is als jij wenst en als de natuur toelaat.

wie is jouw Doula in de Baarsjes?

Mijn naam is Guillette Bink. Moeder van een volwassen zoon en sinds 1994 gespecialiseerd in zwangerschapsyoga. Daarbij geef ik cursussen bevallen en ben ik doula in de Baarsjes. Ik heb een liefde en passie voor zwangerschap en geboorte en ik voel me vereerd om deel van dat wonder te mogen zijn! Als doula baarsjes bied ik emotionele en fysieke ondersteuning, een objectief gezichtspunt, en help ik jou met het verkrijgen van de informatie die je nodig hebt om weloverwogen beslissingen te nemen.

hoe helpt een doula Baarsjes?

Een doula Baarsjes begrijpt de fysiologie van de geboorte en de emotionele behoeften van een vrouw tijdens de geboorte van haar kind. Een doula helpt de vrouw bij de voorbereiding op en uitvoering van haar plannen voor de geboorte. Een doula blijft bij de vrouw gedurende de gehele bevalling als zij dat wil.

Wil je weten wat ik als doula baarsjes voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact met mij op voor meer informatie.