Geboortecoach Amsterdam-West

Een geboortecoach Amsterdam-West is een getrainde en ervaren professional die voorziet in een permanente fysieke, emotionele en informatieve ondersteuning van de moeder. Voor, tijdens en vlak na de geboorte. Studies hebben aangetoond dat als doula’s ofwel geboortecoaches de geboorte bijwonen, zij korter is en minder complicaties heeft.

Behoefte aan een geboortecoach in Amsterdam-West?

Heb jij behoefte aan een geboortecoach in Amsterdam-West, die jullie als aanstaande ouders op een niet-medische manier ondersteunt tijdens de zwangerschap, de geboorte van jullie kind en in de periode er na? Neem dan contact met mij op als geboortecoach in Amsterdam-West. Ik heb een liefde en passie voor zwangerschap en geboorte en ik voel me vereerd om deel van dat wonder te mogen zijn!

Hoe kan een geboortecoach Amsterdam-West mij helpen?

Als je mij als geboortecoach in Amsterdam-West inschakelt starten we met drie of meer prenatale bezoeken om elkaar te leren kennen, je geboorte wensen te bekijken en ontspannings- en ademtechnieken te oefenen. Indien gewenst stellen we samen een geboorteplan op. Als jouw geboortecoach Amsterdam-West bied ik prenatale telefonische ondersteuning en e-mailcontact waar nodig, omdat het proces van de bevalling begint bij de conceptie.

Daarbij bied ik fysieke (niet-medische) ondersteuning tijdens de geboorte, met inbegrip van het zoeken van comfortabele houdingen, massage en andere technieken. Ook emotionele ondersteuning bij de geboorte, troosten, bevestigen, en ontspanningstechnieken – de partner zoveel mogelijk betrekkend bij het proces – dus niet in plaats van de partner! Na de geboorte kom ik je in ieder geval één keer opzoeken om je ervaring te bespreken en waardevolle feedback te krijgen (en elk excuus is natuurlijk goed om de nieuwe baby te bewonderen).

Kennis maken met een geboortecoach in Amsterdam-West?

Wil je weten wat een geboortecoach in Amsterdam-West voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact met mij op voor een kennismakingsgesprek. Ik zie er naar uit je te ontmoeten.