“Ik heb ontzettend veel aan de yogalessen gehad. Tijdens de lessen dacht ik wel eens… ik weet niet wat ik hieraan heb en ik kon mij maar moeilijk voorstellen hoe dat nou zou gaan tijdens de bevalling. Ik heb er echt heel veel aan gehad en ben blij dat ik de lessen bij jou heb gevolgd.”

zwangerschapsyoga

Tijdens de zwangerschap verandert je lichaam. Door hormonen en groei van je kind gebeurt er zowel lichamelijk als geestelijk veel met je. Ook in de periode na de bevalling verandert er veel.

wat is zwangerschapsyoga?

De cursus zwangerschapsyoga geeft een gerichte voorbereiding op de bevalling en de periode daarna met behulp van yogaoefeningen.

hoe kan zwangerschapsyoga mij helpen?

Zwangerschapsyoga kan helpen om een nieuwe balans te vinden. Door de oefeningen leer je luisteren naar wat je lichaam en je baby van je vragen. De lessen bevatten ontspanningsoefeningen, spierversterkende oefeningen, pers- en ademhalingstechnieken.

is mijn partner ook welkom bij zwangerschapsyoga?

Elke zesde les is ook je partner welkom of iemand anders die bij de bevalling zal zijn. De partner krijgt praktische informatie om je bij de bevalling beter te kunnen ondersteunen.

schrijf je in voor zwangerschapsyoga

Wil je je gericht voorbereiden op de bevalling van je kind met zwangerschapsyoga, dan kan je je hier aanmelden. Of neem gerust contact met mij op voor vragen, ik help je graag.