Wanneer

Woensdagavond in Watergraafsmeer/Betondorp van 19:30 tot 20:45 uur

Locatie:

Fysiotherapie Beter bewegen
Veeteeltstraat 20
1097 WV Amsterdam

  • 10 lessen (75 min.) € 155
  • 8 lessen (75 min.) € 130
  • 6 lessen (75 min.) € 100
  • 4 lessen (75 min.) € 70

De cursus zwangerschapsyoga geeft een gerichte voorbereiding
op de bevalling en de periode daarna met behulp van hatha yogaoefeningen.

aanmelden

Of neem contact met mij op als je vragen hebt.

Zwangerschapsyoga Amsterdam Watergraafsmeer

De cursus zwangerschapsyoga in Amsterdam Watergraafsmeer van Hart voor Geboorte geeft een gerichte voorbereiding op de bevalling en de periode daarna met behulp van yogaoefeningen. Wij zitten op de Fraunhoferstraat 14 in Amsterdam Oost.

nieuwe balans met zwangerschapsyoga Amsterdam Watergraafsmeer

Zwangerschapsyoga Amsterdam Watergraafsmeer kan helpen om een nieuwe balans te vinden. Door de oefeningen leer je luisteren naar wat je lichaam en je baby van je vragen. De lessen bevatten ontspanningsoefeningen, spierversterkende oefeningen, pers- en ademhalingstechnieken.

Wordt Zwangerschapsyoga vergoed?

Een aantal (aanvullende) ziektekostenverzekeringen vergoedt (een deel van) de kosten van zwangerschapsyoga. Informeer daar zeker even naar bij je verzekeringsmaatschappij.

wie geeft zwangerschapsyoga in Amsterdam Watergraafsmeer?

Mijn naam is Guillette Bink. Moeder van een volwassen zoon en sinds 1994 gespecialiseerd in zwangerschapsyoga. Naast zwangerschapsyoga in Amsterdam-Watergraafsmeer geef ik cursussen bevallen en ben ik doula. Ik heb een liefde en passie voor zwangerschap en geboorte en ik voel me vereerd om deel van dat wonder te mogen zijn! Kennis maken en een les volgen? Neem gerust contact met mij op.

nieuwe balans met zwangerschapscursus Amsterdam Oost

Zwangerschapsyoga Amsterdam Oost kan helpen om een nieuwe balans te vinden. Door de oefeningen leer je luisteren naar wat je lichaam en je baby van je vragen. De lessen bevatten ontspanningsoefeningen, spierversterkende oefeningen, pers- en ademhalingstechnieken.