zwangerschapsyoga Amsterdam

Wil je je gericht voorbereiden op de bevalling van je kind met zwangerschapsyoga in Amsterdam? Hart voor geboorte biedt een cursus zwangerschapsyoga in Amsterdam waarbij je oefeningen doet die gericht zijn op het soepel en sterk maken van je spieren, het ontwikkelen van een juiste houding en het uithoudingsvermogen.

waarom Zwangerschapsyoga Amsterdam

Hart voor Geboorte biedt zwangerschapsyoga in Amsterdam om een nieuwe balans te vinden. Door de oefeningen leer je luisteren naar wat je lichaam en je baby van je vragen. De lessen bevatten ontspanningsoefeningen, spierversterkende oefeningen, pers- en ademhalingstechnieken.

start met Zwangerschapsyoga in Amsterdam

Je kunt met zwangerschapsyoga in Amsterdam beginnen als je 3 maanden zwanger bent. Ik raad altijd aan om in ieder geval 3 en een halve maand voor je uitgerekende datum te beginnen. Dan heb je tijdens de bevalling het meeste baat bij de oefeningen. Elke zesde les is ook je partner welkom of iemand anders die bij de bevalling zal zijn. De partner krijgt praktische informatie om je bij de bevalling beter te kunnen ondersteunen.

starten met zwangerschapsyoga in Amsterdam?

Meld je hier aan of neem contact met mij op voor meer informatie. Ik help je graag verder.