zwangerschapsyoga Baarsjes

De cursus zwangerschapsyoga Baarsjes van Hart voor Geboorte geeft een gerichte voorbereiding op de bevalling en de periode daarna met behulp van yogaoefeningen.

hart voor Geboorte biedt zwangerschapsyoga Baarsjes

Zwangerschapsyoga Baarsjes van Hart voor Geboorte kan helpen om een nieuwe balans te vinden. Door de oefeningen leer je luisteren naar wat je lichaam en je baby van je vragen. De lessen bevatten ontspanningsoefeningen, spierversterkende oefeningen, pers- en ademhalingstechnieken.

wie geeft zwangerschapsyoga Baarsjes?

Mijn naam is Guillette Bink. Moeder van een volwassen zoon en sinds 1994 gespecialiseerd in zwangerschapsyoga. Naast zwangerschapsyoga in de Baarsjes geef ik cursussen bevallen en ben ik doula. Ik heb een liefde en passie voor zwangerschap en geboorte en ik voel me vereerd om deel van dat wonder te mogen zijn!

start met zwangerschapsyoga in de Baarsjes

Je kunt met zwangerschapsyoga Baarsjes beginnen als je 3 maanden zwanger bent. Ik raad altijd aan om in ieder geval 3 en een halve maand voor je uitgerekende datum te beginnen. Dan heb je tijdens de bevalling het meeste baat bij de oefeningen.

Starten met zwangerschapsyoga in de Baarsjes? Meld je hier aan of neem contact met mij op voor meer informatie. Ik help je graag verder.